Over de Tonnenberg

Genieten op de Veluwe

Bospark De Tonnenberg ligt in het dorpje Speuld, aan drie kanten omringd door het Speulder- en Sprielderbos en aan de vierde kant door heide, midden op de Veluwe. Nergens anders vindt u zo'n mooi en rijk gevarieerd landschap, met heidevelden, bossen, weide- en leemgronden. Door de variatie in het landschap is het gebied rijk aan planten, vogels en wild.
Bospark De Tonnenberg ligt letterlijk aan het bos. In de schemering kunt u vanaf het park, veilig achter een hek, de wilde zwijnen zien wroeten.
Bospark de Tonnenberg is een kleinschalig park met op het ogenblik 1 te verhuren chalet (we verwachten met het voorjaar twee nieuwe te verhuren chalets), 78 vaste staplaatsen voor chalets en stacaravans en een enkele over het terrein verspreide jaar/seizoen kampeerplaats voor een toercaravan of camper.
U kunt chalet De Bosuil, met o.a. centrale verwarming, box- springmatrassen en luxe keuken met inbouwapparatuur huren voor een uitgebreide vakantie of voor een weekendje tussendoor. Bij aankomst zijn de bedden voor u opgemaakt.

Bent u geïntereseerd in een vakantie bij ons?
Boek uw chalet via onze website of mail of bel naar:
info@detonnenberg.nl
0577-407321

 

Kijk voor de huidige beschikbare chalets op de verhuur pagina.

herfst profiel foto.jpg
roodborstje
Laadpaal 1 270 x 480 JPEG
Sanitair 1 270 x 480 JPEG
wildezwijnen
reetje
Ree 140622GN01 (2)
Hulshorsterzand Bospark Tonnenberg